Portfolio svih projekata

Prezentacioni sajt

Kreirali smo novi vebsajt za Vinariju Aleksandrović, koristeći drugačiju tehnologiju, uz osvežavanje izgleda sajta dodavanjem novih stranica i sekcija u okviru stranica sajta. Proizvodi su bolje grupisani što posetiocima omogućava i bolji pregled. Sajt je značajno brži, dovoljno je optimizovan i korisniku približava sam brend.

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Hristinu, magistra farmacije i osnivača Health&More stranice. Hristina je predstavila program čišćenja organizma - "Restart", a stranica joj omogućava da vizualno i putem teksta predstavi program. Forma za prijavu je povezana sa email marketing servisom, koji omogućava grupisanje kupaca i lakšu komunikaciju sa njima.

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Milenu, profesorku engleskog jezika i kreatorku programa "Probudi svoj engleski". Stranica vodi zainteresovane za njen program kroz sve bitne informacije. Dugme za prijavu je povezano sa anketom gde zainteresovani mogu izabrati da li žele da se prijave na program i odgovoriti na pitanja.

Prezentacioni sajt

Za Slađanu je urađen prezentacioni sajt koji prezentuje njene usluge, predstavljanje, edukacije, blog, kao i trenutno aktuelnu radionicu "Nežna i snažna." Slađana je kouč za partnerske odnose i pomaže ženama da prevaziđu krizu u partnerskom odnosu, razvod, raskid ili prevaru.

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Kristinu, osnivača prvog centra za fitnes lica u Srbiji. Stranica prezentuje Face Fitness Akademiju - Trening lica.

Prezentacioni sajt i shop

Sajt i online prodavnica za jedinstvene ljuljaške za decu i odrasle namenjena pre svega za kućnu upotrebu. Ljuljaške su interesantno koncipirane i idealne za opuštanje, ali i zabavu.

Prodajna stranica

Kaća je edukator i mentor za kreiranje sadržaja i prodaju. Za nju smo dizajnirali i kreirali stranicu koja detaljno opisuje njen mentorski program "Škola sadržaja", njegove vrednosti, benefite, utiske ranijih polaznica i sve druge bitne podatke.

Prodajna stranica

Dizajn i kreiranje prodajne stranice za Sanju, profesorku engleskog jezika i autora online video kursa "Chatting in English". Stranica komunicira sve neophodne informacije, sadržaj modula, utiske prethodnih polaznika, često postavljanja pitanja.

Prodajna stranica

Dizajn i kreiranje prodajne stranice za Ivanu, kopirajtera. Stranica prezentuje njen program "5 koraka do prodajne stranice za tvoju uslugu". Periodično je dostupna, u zavisnosti i od termina programa.

Online platforma

Za Milu smo kreirali i razdvojili vebsajt od platforme zbog boljih performansi i SEO-a. Uklonjen je malver sa stare platforme, i osposobljena je nova platforma za njen Online kurs "Ostvari se".

Facefit Shop

Online prodavnica

Online prodavnica za Kristinu Milanović, osnivača prvog centra za fitnes lica u Srbiji. Izloženi su ručno pravljeni Face Fitness proizvodi. Posetioci mogu da se upoznaju sa opisom, karakteristikama i recenzijama proizvoda, a izložena je i galerija fotografija za svaki proizvod.

Prezentacioni sajt

Za Ivanu smo redizajnirali 6 stranica sajta. Stranica za newsletter koja je povezana sa MailerLite-om ne usporava sam sajt. Sajt je prilagođen za sve vrste uređaja, dizajn sajta je u skladu sa njenim ličnim brendom, a brzina učitavanja je ispod 3 sekunde.

Online platforma

Platforma za Online program "Reset". Svako od polaznika dobija profil i može da prati kurs svojim tempom. Na platformi se, pored video lekcija, mogu naći i PDF materijali, kvizovi i testovi, a polaznici mogu dobiti i sertifikat nakon uspešno pređenog programa/kursa.

Prezentacioni sajt

Dvojezičan prezentacioni sajt za Floem, domaću firmu koja se bavi proizvodnjom nameštaja od punog drveta. Za svaki proizvod postoji Kontakt forma. Na sajtu je izložen katalog i cenovnik proizvoda.

Prezentacioni sajt

Za Jovanu je urađen prezentacioni sajt sa blogom. Izložena je i Prodajna stranica za njen Grupni mentorski program. Putem sajta ,možete se prijaviti na njen newsletter, kontaktirati je, ali i pročitati nešto više o Jovani i njenom načinu rada.

Prodajna stranica

Dizajn prodajne stranice za Tamaru, psihologa i psihoterapeuta. Stranica prezentuje njen program "Sebi najbolja".

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt za Natašu, SEO stručnjaka. Prikazane su sve njene usluge, kao i Blog stranica koja donosi više "organskih" pretraga, i pomaže čitaocima da se informišu o optimizaciji sajta za pretraživače.

Prezentacioni sajt

Veb prezentacija za psihologa i psihoterapeuta. Tamara predstavlja sebe i svoj rad kroz radionice i online treninge. Redovno piše i Blog.

Prezentacioni sajt

Mila Muškinja je Coach za promenu karijere. Sajt se sastoji od pet strana gde je Mila izložila svoje usluge, čime se bavi. Tu je stranica za newsletter koja je interaktivno spojena sa email servisom MailerLite. Tu je i stranica sa besplatnim sadržajem. Takođe, stranica je povezana sa njenom platformom za Online kurs. Za Milu nismo radili dizajn sajta.

Prezentacioni sajt

Za apoteke „Miletić plus“ urađen je sajt koji posetiocima omogućava brzo snalaženje kao i informacije o nedeljnim i mesečnim akcijama. Istaknuta je i bogata tradicija i iskustvo, kao i mogućnost konkurisanja za neku od radnih pozicija u apotekama, popunjavanjem kontakt forme.

Prezentacioni sajt

Firma koja se bavi međunarodnim transportom. Prikazana je kompletna ponuda firme, sve usluge, radno vreme, adresa i kontakt kako bi bili pristupačniji potencijalnim klijentima.

Prezentacioni sajt

AmCan Truck Repair je firma koja posluje u Severnoj Americi. Za njih nismo radili dizajn, već tehničku izradu sajta na osnovu dostavljenog dizajna. Na sajtu su istaknute njihove usluge koje su podrška kamionima na putu. Na početnoj stranici su jasno prikazane usluge koje nude, kao i dugme za poziv koji vozač može da uputi kada mu se pokvari kamion.

Prezentacioni sajt

Salon "Legacy Haz It" uz novu lokaciju dobio je i novi sajt, na kome je istaknuta celokupna ponuda masaža i tretmana tela sa odličnim rešenjem za cenovnik. Sajt nudi uslugu online rezervacije tretmana ili masaže.

Prezentacioni sajt

Samouslužna auto-perionica u Šapcu. Snimak iz drona i animacija „pre i posle“ učinili su da njihov veb-sajt dobije moderan izgled koji privlači i izdvaja ih od konkurencije.

Prezentacioni sajt

Mladenci su jedinstven koncept Online pozivnica za venčanje. Sajt se redovno ažurura novim primerima pozivnica.

Prezentacioni sajt

Andreja je Certified Relationship Development Intervention (RDI) Consultant i pomaže deci i mladima sa poteškoćama u razvoju i njihovim porodicama.

Prezentacioni sajt

Na sajtu restorana u Šapcu „Gradska kafana“, istaknut je kompletan jelovnik na srpskom i engleskom jeziku. Na vidnom mestu se nalazi i kontakt telefon, kao i adresa i mapa sa lokacijom restorana, kako bi posetioci sajta lako našli ove informacije.