Portfolio svih projekata

Portfolio Nnweb Fabrika Fotografija
Fabrika Fotografija Logo Beli

Vebsajt i custom web aplikacija

Sa korisničke strane kreirali smo mogućnost dodavanja određenog broja fotografija koje su zabeležene telefonom ili profesionalnim aparatom. U procesu slanja korisnik može da odabere više opcija - format, tip papira, količinu, način plaćanja, kao i da ostavi svoje podatke za porudžbinu. Upravljanje pristiglih porudžbina i njihova dalja obrada vrši se putem interfejsa - omogućen je kompletan uvid u porudžbine, dodatne izmene, statistiku i izvoženje fotografija za štampu po formatima i broju.

Portfolio Nnweb Mai
Mai Logo Black

Prezentacioni sajt

U izradi korišćene su tehnologije: HTML, CSS, JavaScript. Dizajn je zatim uz pomoć PHP-a prebačen u Custom WordPress temu. Postignut je identičan izgled vebsajta po smernicama i dizajnu dostavljenom od strane dizajnera. Ostvarena je puna kontrola nad potrebnim animacijama koje daju "živost sajtu" i prenose lični pečat klijenta.

*Za ovaj projekat nismo radili dizajn sajta.

Mockups Nnweb Progovori Lako
Progovori Lako Logo

Prodajna stranica

Dizajn i izrada prodajne stranice za radionicu koju vode dva logopeda. Stranica uključuje detaljan opis radionice, mogućnost prijave kao i utiske zadovoljnih polaznika. Radimo i na implementiranju kartičnog plaćanja za efikasniju i bržu kupovinu.

Mockups Nnweb Manuela Kamikovski
manuela_logo

Prezentacioni sajt

Dizajn i izrada prezentacionog sajta za Manuelu, porodičnog i partnerskog psihoterapeuta. Izložene su sve usluge koje Manuela pruža u radu, omogućeni upiti i upisivanje na listu čekanja za rad. Stranice detaljno opisuju način rada, utisci su jasno istaknuti, a od dodatnog sadržaja tu su i blog kao i prijava na njuzleter.

Mockups Nnweb Pecat Zivota
Pecat Zivota Logotip

Prezentacioni sajt

Kreirali smo novi sajt na osnovu dostavljenog dizajna. U pitanju je redizajn starog sajta koji se pre nalazio na Wix platformi. Urađene su i neophodne izmene na webshop-u, što vodi ka boljem korisničkom iskustvu.

*Za ovaj projekat nismo radili dizajn sajta.

Mockups Nnweb (12) (1)
Biofield Care Logo

Prodajna stranica

Za Biofield Care Srbija kreiran je nov vebsajt i online prodavnica baziran na postojećem dizajnu starog. Glavne prednosti novog rešenja su brzina i poboljšano korisničko iskustvo pri kupovini proizvoda. Dodata je funkcionalnost interaktivne mape gde su prikazane prodajne lokacije. Redovno pisanje bloga doprinosi SEO-u i građenju poverenja.

Mockups Nnweb (10) (1)
Logo-pure-by-health-more

Prodajna stranica

Dizajn i izrada prodajne stranice za proizvode u okviru Pure By Health&More brenda. Pored prikaza proizvoda, pri rezervaciji kreiran je sistem koji prikuplja podatke i skladišti ih u Excel tabelu i MailerLite, što je od značaja zbog lakšeg praćenja rezervacija i komuniciranja.

Mockups Nnweb (11) (1)
Logo 1 (1)

Prodajna stranica

Jednostranični vebsajt koji sadrži sve informacije za predstojeću Profi Mama konferenciju. Postojeći dizajn od prošle godine smo nadogradili detaljima. Stranica sadrži više od 15 sekcija koje svojim sadržajem informišu zainteresovane i omogućavaju im da kupe ulaznicu.

Portfolio Nnweb Surge Growth
Surge Growth Logo

Prezentacioni sajt

Redizajn starog sajta za firmu iz Irske koja se bavi plaćenim oglašavanjem SaaS proizvoda. Urađen sa akcentom na početnu stranicu koja služi za kreiranje novih “leadova” gde smo ukratko istakli ko su oni, šta nude, utiske njihovih dosadašnjih klijenata kao i jasne CTA sekcije gde potencijalni klijenti mogu lakše da zatraže njihove usluge.

futro-masterclass
futro-masterclass-amblem

Prodajna stranica

Tehnička izrada prodajne stranice koju je osmislio i dizajnirao Slavimir Stojanović za Futro Masterclass. Slavimir je beogradski dizajner, vizuelni umetnik i pisac sa skoro 4 decenije iskustva u vizuelnim komunikacijama.

Mockups Nnweb (13) (1)
Big Mama Logo

Prezentacioni sajt

Dizajn i izrada prezentacionog vebsajta za Aleksandru koja stoji iza brenda "Big Mama Healthy Food". Kreiran je niz prodajnih stranica za različite usluge. Kroz timeline na stranici O meni prikazana je biografija i iskustvo. Svaka usluga ima jasno prikazan proces kupovine, a u planu je i izrada online prodavnice.

medical-solution
medical-solution-logo

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt kreiran za Medical Solution, kako bi prezentovali niz genetičkih, laboratorijskih testova iz njihove ponude, kao i određene proizvode. Vebsajt prikazuje njihovu ekspertizu, iskustvo i stručnost.

mockups-nnweb
choose-us-logo

Prezentacioni sajt

Vebsajt za agenciju koja se bavi uslugama u oblasti digitalnog marketinga. Jasno su istaknute usluge i utisci zadovoljnih klijenata.

Pure beauty by Ines
Purebeautybyines Logo

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt kreiran za Ines, sertifikovanog elektrologa i vlasnicu kozmetičkog salona "Pure Beauty by Ines." Prikazane su sve usluge u okviru salona, omogućeno zakazivanje, kontakt jasno istaknut, a tu su i utisci zadovoljnih klijenata koji potvrđuju kvalitet.

health-and-more
logo-healthandmore

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt za Hristinu, magistra farmacije i osnivača Health&More brenda. Na sajtu prikazane su usluge koje Hristina nudi, kao i nešto više o Hristini i njenom brendu. Posebno mesto u okviru početne stranice, kao i na zasebnoj stranici zauzima aplikacija "Izbegni aditive" koja je postigla veliki uspeh i do sada je preuzeta više od 50.000 puta.

vinarija-aleksandrovic-sajt
logo-vinarija

Prezentacioni sajt

Kreirali smo novi vebsajt za Vinariju Aleksandrović, koristeći drugačiju tehnologiju, uz osvežavanje izgleda sajta dodavanjem novih stranica i sekcija u okviru stranica sajta. Proizvodi su bolje grupisani što posetiocima omogućava i bolji pregled. Sajt je značajno brži, optimizovan i korisniku približava sam brend.

orvas-sajt
orvas-logo

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt kreiran koristeći tehnologije: HTML, CSS, JS, Bootstrap, WordPress (PHP). Cilj sajta je predstaviti sve brendove u okviru "Orvas" grupacije, kao i usluge koje nude. Prikazani su i utisci zadovoljnih klijenata.

marija-maric-sajt
marija-connect-logo

Prodajna stranica

Marija Marić je diplomirana novinarka i preduzetnica. Prodajna stranica je tu da predstavi usluge, ali i kratak timeline njenog ličnog i profesionalnog razvoja. Tu su i utisci klijenata, prijava na njuzleter kao i mogućnost da joj pišete putem stranice.

main-archi-sajt
main-archi-logo

Prezentacioni sajt

Redizajn sajta - Sajt je razvIjen koristeći tehnologije: HTML, CSS, JS, Bootstrap, WordPress (PHP). Kreiranje novih stranica gde su prikazani projekti koji su razvrstani u određene grupe. Suptilne animacije i posebna pažnja na kategorizaciju projekata.

hristina-health-and-more
logo-healthandmore

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Hristinu, magistra farmacije i osnivača Health&More stranice. Hristina je predstavila program čišćenja organizma - "Restart", a stranica joj omogućava da vizualno i putem teksta predstavi program. Forma za prijavu je povezana sa email marketing servisom, koji omogućava grupisanje kupaca i lakšu komunikaciju sa njima.

pharia-hotel-sajt
pharia-logo

Prezentacioni sajt sa opcijom bukiranja

"Hotel Pharia" pored smeštaja, nudi i niz aktivnosti na Hvaru i okolini. Za svaku kreiran je niz posebnih stranica koje je bliže opisuju, i čiji je dizajn u skladu sa opisima. Glavna olakšica jeste zakazivanje smeštaja u okviru samog sajta.

min-green-sajt
min-green-logo

Prodajna stranica

"Min Green" je mala porodična firma, i za njih smo uradili prodajnu stranicu u okviru postojećeg sajta. Cilj je bio prezentovati njihov glavni proizvod - dudu-osun sapun, istaći njegove benefite, utiske zadovoljnih kupaca, kao i priču kako i zašto je sapun dospeo na tržište.

ana-rado-yoga-sajt
anarado-yoga-logo

Prezentacioni sajt

Centar "AnaRado joga" je autentičan prostor u kojem vladaju mir i radost, i u kojima se praktikuje ova drevna veština. Na sajtu su istaknuti benefiti joge, utisci klijenata, kao i brojni sertifikati i edukacije. Možete saznati i nešto više o samom joga centru, kao i instruktorima.

familien-kompass-sajt
familien-kompass-logo

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt sa posebnim osvrtom na Aleksandrin način rada, kao i usluge i radionice koje nudi. Sa sajtom povezana je i platforma u okviru koje se nalazi kurs i nekoliko radionica.

sladjana-trikic-sajt
arelena-logo

Prezentacioni sajt

Za Slađanu je urađen prezentacioni sajt koji prezentuje njene usluge, predstavljanje, edukacije, blog, kao i trenutno aktuelnu radionicu "Nežna i snažna." Slađana je kouč za partnerske odnose i pomaže ženama da prevaziđu krizu u partnerskom odnosu, razvod, raskid ili prevaru.

milena-probudi-svoj-engleski
logo-milena

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Milenu, profesorku engleskog jezika i kreatorku programa "Probudi svoj engleski". Stranica vodi zainteresovane za njen program kroz sve bitne informacije. Dugme za prijavu je povezano sa anketom gde zainteresovani mogu izabrati da li žele da se prijave na program i odgovoriti na pitanja.

pregnanipt
pregnanipt

Prodajna stranica

Prodajna stranica za kompaniju koja nudi prenatalni test gde su izložene sve informacije o samom testu, paketima i cenama. Omogućen je i kontakt putem kontakt forme kao i lako pozivanje brojem telefona. Jasno su istaknuti benefiti i informacije o testu.

Mockups Nnweb (16) (1)
Mila Muskinja Logo

Online platforma

Mila Muškinja je kouč za promenu karijere - kreirali smo i razdvojili vebsajt od platforme zbog boljih performansi i SEO-a. Uklonjen je malver sa stare platforme, i osposobljena je nova platforma za njen Online kurs "Ostvari se".

face-fitness-shop-2
face-fit-logo

Online prodavnica

Online prodavnica za Kristinu Milanović, osnivača prvog centra za fitnes lica u Srbiji. Izloženi su ručno pravljeni Face Fitness proizvodi. Posetioci mogu da se upoznaju sa opisom, karakteristikama i recenzijama proizvoda, a izložena je i galerija fotografija za svaki proizvod.

Mockups Nnweb (15) (1)
face-fit-logo

Prodajna stranica

Prodajna stranica za Kristinu, osnivača prvog centra za fitnes lica u Srbiji. Stranica prezentuje Face Fitness Akademiju - Trening lica.

jovana-jovanovic
jovana-jovanovic-logo

Prezentacioni sajt

Za Jovanu je urađen prezentacioni sajt sa blogom. Izložena je i Prodajna stranica za njen Grupni mentorski program. Putem sajta možete se prijaviti na Jovanin newsletter, kontaktirati je, ali i pročitati nešto više o Jovani i njenom načinu rada.

natasa-seo-mama
logo-seo-mama

Prezentacioni sajt

Prezentacioni sajt za Natašu, SEO stručnjaka. Prikazane su sve njene usluge, kao i Blog stranica koja donosi više "organskih" pretraga, i pomaže čitaocima da se informišu o optimizaciji sajta za pretraživače.

ivana-markovic
ivana-logo

Prezentacioni sajt

Za Ivanu smo redizajnirali 6 stranica sajta. Stranica za newsletter koja je povezana sa MailerLite-om ne usporava sam sajt. Sajt je prilagođen za sve vrste uređaja, dizajn sajta je u skladu sa njenim ličnim brendom, a brzina učitavanja je ispod 3 sekunde.

mila-muskinja
Mila Muskinja Logo

Prezentacioni sajt

Mila Muškinja je Coach za promenu karijere. Sajt se sastoji od pet strana gde je Mila izložila svoje usluge, čime se bavi. Tu je stranica za newsletter koja je interaktivno spojena sa email servisom MailerLite. Tu je i stranica sa besplatnim sadržajem. Takođe, stranica je povezana sa njenom platformom za Online kurs. Za Milu nismo radili dizajn sajta.

apoteka-miletic-plus
apoteka-miletic-logo

Prezentacioni sajt

Za apoteke „Miletić plus“ urađen je sajt koji posetiocima omogućava brzo snalaženje kao i informacije o nedeljnim i mesečnim akcijama. Istaknuta je i bogata tradicija i iskustvo, kao i mogućnost konkurisanja za neku od radnih pozicija u apotekama, popunjavanjem kontakt forme.

ppt-matic-sajt
logo-ppt-matic

Prezentacioni sajt

Firma koja se bavi međunarodnim transportom. Prikazana je kompletna ponuda firme, sve usluge, radno vreme, adresa i kontakt kako bi bili pristupačniji potencijalnim klijentima.

amcan-truck-repair
amcan-repair-shop-logo

Prezentacioni sajt

AmCan Truck Repair je firma koja posluje u Severnoj Americi. Za njih nismo radili dizajn, već tehničku izradu sajta na osnovu dostavljenog dizajna. Na sajtu su istaknute njihove usluge koje su podrška kamionima na putu. Na početnoj stranici su jasno prikazane usluge koje nude, kao i dugme za poziv koji vozač može da uputi kada mu se pokvari kamion.

element-projekt
element-projekt-logo

Prezentacioni sajt

kalipso-autoperionica
logo-kalipso

Prezentacioni sajt

Samouslužna auto-perionica u Šapcu. Snimak iz drona i animacija „pre i posle“ učinili su da njihov veb-sajt dobije moderan izgled koji privlači i izdvaja ih od konkurencije.

mladenci-sajt
mladenci-logotip

Prezentacioni sajt

Mladenci su jedinstven koncept Online pozivnica za venčanje. Sajt se redovno ažurura novim primerima pozivnica.

autism-connect
autism-connect-logo

Prezentacioni sajt

Andreja je Certified Relationship Development Intervention (RDI) Consultant i pomaže deci i mladima sa poteškoćama u razvoju i njihovim porodicama.

gradska-kafana
gradska-kafana-logo

Prezentacioni sajt

Na sajtu restorana u Šapcu „Gradska kafana“, istaknut je kompletan jelovnik na srpskom i engleskom jeziku. Na vidnom mestu se nalazi i kontakt telefon, kao i adresa i mapa sa lokacijom restorana, kako bi posetioci sajta lako našli ove informacije.